17 Sup erstars We'd Love to Recruit for Our Sex Team

BDSM: sfaturi pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou in dormitor? Respecta Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt uimit indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei vor asistenta veti face o inceput.

Intelegere inainte de experimentare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Slave Central”. In plus fata de gasirea insotitori, puteti la fel utilizati platforma pentru a descoperi sfaturi si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie recunoscut inainte a merge orice tip de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi constient de. Nu va va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

image

BDSM idei: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare chiar mai mult, atunci puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant prin apartament sau condo. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru perechi, care recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai crucial BDSM idei este ca ar trebui parasiti toamna si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant in voga - in special in piele precum si. Desigur, este in intregime pana la tu trebuie sa selectezi ce sa imbraci. In loc de obisnuitul lenjerie, BDSM utilizeaza sansa de a abordati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, internet si specializate magazine oferiti o uriasa optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. locala, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa va asigurati preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte sarbatoare invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt excelent. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea purta un guler precum si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii si, de asemenea, mai jos jumatate fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

La fel ca in toate celelalte rol joaca acele joc proeminenta si intrare, o siguranta este foarte crucial. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista pericolul de real durere, este intr-adevar vital sa decide un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca un semn pentru a renunta tot deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu in mod normal folositi cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant perfect totusi, deoarece subs poate fi ocazional legat.

Fara jena

BDSM este o unica tehnica care solicita o substantiala cantitate de mizeaza pe companion. Acesta este modul ca trebuie sa fie si are un bun sens. Ar trebui ar trebui mereu simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si apreciati sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de jena in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe al saselea sens si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, practica a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM idei: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Prin We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti companion climax on your https://www.stiripesurse.ro/scandalos-primar-psd-condamnat-pentru-pornografie-infantila-trimis-sa-munceasca-la-gradini-a_1337848.html own - indiferent de daca este in camera de dormit, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere orice loc cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu murmur tacuta rezonante, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discernamant.